Velikani Bundeslige se pogovarjajo o podpisu Hakana Calhanogluja iz milanskega Interja

Comments · 86 Views

Bayern se premika! Velikani Bundeslige se pogovarjajo o podpisu Hakana Calhanogluja iz milanskega Interja, potem ko so se s Crystal Palace dogovorili o sodelovanju z Michaelom Oliseom

KAJ SE JE ZGODILO?
Velikani iz Bundeslige se trudijo sestaviti mogočno moštvo, potem ko so v sezoni 2023-24 ostali brez trofeje. Po poročanju časnika Bild naj bi se dogovorili za podpis Michaela Oliseja iz Nogometni Dresi Prodajo Crystal Palacea, zdaj pa skušajo še dodatno okrepiti svoj napad s podpisom Calhanogluja iz Interja.

Glede na Calhanoglujeve impresivne predstave za milanski Inter ni presenetljivo, da si ga Bayern želi pripeljati nazaj v Nemčijo, državo, kjer se je rodil in začel svojo profesionalno Real Madrid Otroška Nogometni dresi kariero. Ugibanja so pridobila še večjo verodostojnost, ko je novinar TRT Sports Ibrahim Kirkayak, ki je bil s turško reprezentanco na pripravah na tekmo EURO 2024 proti Portugalski, Çalhanoğluja neposredno vprašal o govoricah o prestopu. Po Kirkayakovih besedah je srednji zunanji igralec potrdil, da dejansko potekajo pogovori z Bayernom Münchnom, in izrazil zanimanje za morebitno selitev.

Poleg tega naj bi po poročanju portala FCInterNews.it ponudba Bayerna vključevala štiriletno pogodbo v vrednosti 8 milijonov evrov (7 milijonov funtov/ 9 milijonov dolarjev) Bayern Munich Nogometne majice po meri na sezono ter bonuse. Ta znaten finančni paket poudarja odločenost Bayerna, da si zagotovi Calhanoglujev podpis, in odraža, da

Glede na njegov pomemben prispevek v zadnjih nekaj sezonah bi Inter z njegovo prodajo lahko precej zaslužil, saj bi se potencialne vsote gibale med 50 in 60 milijoni evrov (42 milijonov funtov/54 Real Madrid Nogometne majice po meri milijonov funtov-51 milijonov funtov/64 milijonov funtov) Takšna prestopna vsota bi bila za Inter precejšnja povrnitev naložbe, saj so ga leta 2021 kot prostega agenta podpisali z mestnim tekmecem AC Milanom. Calhanoglu bo medtem v soboto popoldne s Turčijo nastopil proti Portugalski na Euru 2024.e vrednosti, ki jo vidijo v izkušenem playmakerju.

Comments